Honda Civic için yıl sonu fırsatı! Nasıl bu kadar ucuz olabiliyor?

C Sedan pazarında tüketicilerin pek çok alternatifi mevcut. Bu alternatifler arasında Skoda Octavia, Toyota Corolla, Renault Megane Sedan en önlerde yer alsa da Honda Civic’in popülerliği de yadsınamaz bir gerçek. Yeni kasasıyla beraber daha ağır başlı bir tasarım çizgisi yakalayan araç, artık sadece genç kullanıcı kitlesine değil, orta yaşlı kullanıcılara da hitap etmeyi başarıyor.

Honda Civic için yıl sonu fırsatı!

2023 model Honda Civic‘lerin stoklarını eritmek isteyen Honda, yıl sonuna özel olarak otomobilin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

Kasım ayında fiyatı 178.000 TL birden düşen Honda Civic, 1.425.000 TL‘den başlayan fiyatlarla satılmaya başlamıştı. Aralık ayında da fiyat listesi değişmeyen otomobil, 2025 yılının ilk haftasına kadar aynı fiyattan tüketicilere sunulacak.

Honda Civic, turbo beslemeli benzinli bir motorla beraber kullanıcılara sunuluyor. 1.5 litrelik bu benzinli motora tam otomatik şanzımanın eşlik ettiğini de söylemekte fayda var.

Konfor ve güvenlik donanımları anlamında oldukça dolu olan Civic, performans anlamında beklentilerin ötesine geçmeyi başarıyor. Yakıt tüketimi olarak da makul değerler sunan Civic, bu noktada da kullanıcılarını üzmüyor diyebiliriz.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu ikonik modelin fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım.

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance

Fiyatı: 1.425.000 TL

1.5L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+

Fiyatı: 1.519.000 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance

Fiyatı: 1.425.000 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+

Fiyatı: 1.519.000 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x